Poštové služby využívame všetci, posielame zásielky v rámci Slovenska, ale aj do ďalekých krajín, kam cesta každej pošty trvá dosť dlho. Preto je namieste každý posielaný tovar zabaliť do obálky, ktorá dlhú cestu počas prepravy vydrží bez poškodenia a každá zásielka sa do cieľa dostane v poriadku.

Vhodne zabaliť tovar či dokumenty alebo tlačoviny je veľmi dôležité, pretože napríklad ak adresát očakáva zásielku s dôležitými dokumentmi, dúfa, že sa mu do rúk dostane v celku a nepoškodená alebo neznehodnotená. Ani ostatné plastové obálky druhy tovarov by nemali počas prepravy utrpieť škodu, a na to sú na trhu k dispozícii plastové obálky, ktoré spĺňajú všetky predpoklady na bezpečné doručovanie zásielok akéhokoľvek druhu. Zmestí sa do nich tovar rôzneho druhu, od drobností cez tlačoviny, knihy či dokumenty až po textil, každý z týchto výrobkov bude v plastovej obálke chránený pred mechanickým poškodením, neznehodnotí ho voda, nečistoty či nešetrné zaobchádzanie prepravcom.

businessman-2108029_1920

Plastové obálky majú veľkosť formátu A4 a ich uzatváranie je jednoduché. Pred zrakmi nepovolaných zostanú v obálke chránené všetky dôležité informácie či obsah zásielky vďaka čiernej farbe, ktorá je na vnútornej strane obálok a zabezpečí tak ich úplnú nepriehľadnosť. Hrúbky plastu sú 50, 60, 70 a 90 mikrometrov, vybrať si môžete tie, ktoré majú ucho alebo bez neho, farba je v ponuke buď biela alebo aj farebné varianty, balené sú po 10 či 50 alebo 100 kusov. Množstvo, ktoré si vyberiete, záleží od frekvencie posielania zásielok, pre predajcov s nutnosťou denne vybavovať objednávky, je asi najvýhodnejšie 100 kusové balenie obálok.

obálky 3

Všetko okolo nás sa mení a to sa týka aj poštových služieb. Kým donedávna sme hľadali kartónové škatule, aby sme mohli poslať balík, potom sme ho prácne zabalili do papiera a olepovali lepiacou páskou, aby vydržal prepravu k adresátovi, dnes si jednoducho a pohodlne kúpime plastové obálky, tovar do nich vložíme, zalepíme a pošleme.